Justițiarul din Pitești

S-a gândit că duce Pitești-ul lipsă de justițiari și că el e vreun Superman local (sau a fost pe vremea lui Ceaușescu și încă îi duce dorul), și face el dreptate și îl educă pe tânăr.
Probabil i s-a spus să-și vadă de treaba lui. Probabil pe un ton necivilizat. Probabil el sau doamna și-au luat și vreo două puli.
Văzând că admonestarea verbală nu funcționează, eroul nostru a trecut la educația vasluiano-strămoșească, carevasăzică “cu pumnul”.

Mai țineți minte reclama cu basculanta ? “- Pleacă bre că iei vopseaua! ”
Ei, supărat nevoie mare că dăduse ultimele 9 alocații numa` pe vopseaua de pe capotă, tânărului i-a scăpat ambreiajul ( UPPPSSS ) și uite așa justițiarul a învățat cum se face flic-flacu.

P.S. Cu ceva ani în urmă, tot în Pitești, la intrare pe Podul Viilor, supărat nevoie mare că am încurcat circulația mergând prea încet (eram atent la indicatoare să nu mă bage prin oraș și să nimeresc centura spre Slatina), un “participant la trafic” de-ăsta a venit nervos pe banda a II-a, mi-a tăiat fața (eram pe banda I), a oprit, s-a dat jos și a început să urle la mine. Apoi mi-a tras și un pumn în capotă.

NU L-AM CĂLCAT !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *