Integrare europeană

Inaugurez o nouă serie “Bancul zilei” cu un banc mai vechi care mi-a plăcut. Merge citit foarte bine cu melodia celor de la Cassa Loco pe fundal – Eterna și fascinanta Românie.

2007. Bulgaria intră în UE
2010. România intră în UE
2015. Croaţia, Macedonia, Bosnia-Herţegovina şi Turcia intră în UE.
2017. Albania, Kosovo, Serbia şi Muntenegru intră în UE.

2018. Administraţia UE angajează primul român. Acesta îşi angajează în administraţie toată familia nevestei, a naşilor, că şi membrii familiilor vecinilor şi prietenilor celor mai buni.

2019. Ai noştri reprezintă 10% din administraţie.
2022. Ai noştri reprezintă 60% din administraţie.

Administraţia UE măreşte salariile de 3 ori, are program de lucru flexibil şi limbile slave din sud ajung pe locul 3 că şi “limbi folosite în administraţie”. Din cauza stresului, 90% din membrii administraţiei europene sunt în concediu de boală. Cele mai multe îmbolnăviri se înregistrează în perioadă 15.6. -15.10. şi între 15.12. – 15.1.

Bolnavii sunt văzuţi pe Mediterană, în Insulă Bali şi în Alpi, în locurile cele mai cunoscute pentru tratamente contra stresului. Se da legea cu privire la acoperirea cheltuielilor pentru tratarea acestor boli profesionale de către bugetul UE. Până la întoarcerea bolnavilor, se angajează noi lucrători, pe termen nedeterminat.

2025. Proporţia balcanicilor în administraţia UE este de 90%. Macedonenii refuză din nou adoptarea EURO, prin referendum.
2026. Se ajunge la reducere de costuri şi se dau afară femeile de serviciu, bucătarii, şoferii. Toţi – cetăţeni belgieni şi francezi până la unul. Proporţia balcanicilor în Administraţia UE e de 99.3%.
2027. Croaţia primeşte noi credite UE, printre care şi unul pentru creşterea fluturilor de mătase. Preşedinţia croată îşi termină mandatul de 6 luni. România sfârşeşte cu succes procesul de privatizare. Din ianuarie 2028, preşedenţia UE este preluată de Belgrad.

2028. Germania iese din UE în februarie. O luna mai târziu, fac acelaşi lucru Frântă şi Finlanda şi, până la sfârşitul anului, în timpul preşedinţiei albaneze, ies şi UK, Belgia, Danemarca, Suedia, Olanda, Luxemburg, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Cehia, Lituania, Letonia, Estonia, Grecia şi Slovenia.

Toate ţările întroduc un regim drastic de acordare a vizelor pentru cetăţenii UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *