Adio si ramai cu bine. TVS Brasov

Pentru cine nu stie TVS Brasov e, sau era, una din primele televiziuni pe cablu din Brasov. Nu am date istorice, dar eu asa o s-o tin minte. Eh, astazi citesc ca se inchide.

Oficial, e in revizie tehnica, practic se asteapta un “sponsor generos” care sa aduca o infuzie de capital. Ca asta-i baiul: Angajatii zic ca banii de salarii se strangeau, dar Maftei, marele mahar, zice ca nu mai renteaza. Cine isi doreste un astfel de business, de subzistenta ? Eh, si ce s-a gandit el, daca tot e an electoral si se va manca iar rahatla toate televiziunile, poate e cineva interesat sa “investeasca”, ca nu-i rau niciodata sa ai televiziunea ta. Vezi DDTV, OTV, Antena 3 :)

Ei, eu nu stiu ce target avea televiziunea asta, ce rating, ce audienta, daca a bagat vreodata “Singur acasa” sa zguduie graficele, dar stiu un lucru. Nici cand aveam televizor nu m-am uitat niciodata la postul asta. De fiecare data cand faceam “surfing” pe postul asta nu era nimic interesant. Numai vorbaraie goala. Si nu era pus pe canalul 69 sa ajung rar la el. Era printre primele 15, la “romanesti”.

Iar pentru emisiunea lui Manu si “Pe poteci, spre inima ta” exista Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *