Acai Berry – Virusul care te face sa slabesti

De ceva timp incoace am inceput sa primesc mesaje spam pe messenger. Se pare ca ultimul virus de Yahoo Messenger promoveaza o cura de slabire cu Acai Berry. Mesajul este urmatorul.

I have been taking Acai Berry now for two months and already lost 34 pounds, it is the same stuff that was on the Oprah show, Mark and Kat lost so much weight too with no diet or excersise. Get it now, its only five bucks a bottle, we are living proof that it works like magic. Get it over at some url

Dieta Acai Berry este un tip de regim alimentar care consta in consumul zilnic fructele de Acai Berry, si este una dintre cele mai apreciate (a se citi la moda, in special in State) metode de slabit in prezent.

Asa ca, practic, virusul promoveaza slabitul. Cat la suta din populatia globului este obeza? Din acestia, cat la suta lucreaza zilnic la calculator si primesc emailuri si mesaje instant?

Bineinteles, va recomand sa NU DATI CLICK pe niciunul din link-urile care apar in astfel de mesaje, si sa va atentionati prietenii ca sunt virusati.

Mai multe informatii despre Acai Berry gasiti aici si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *