Variante

VARIANTA EI

Două neveste, povestind despre seară de dinainte:
Prima:
– Aseară a fost cumplit! A venit al meu acasă, obosit, a băgat iute în el 2-3 sarmale, a profitat de mine 2 minute şi s-a culcat.
Cealaltă:
– Aseară a fost una din cele mai minunate seri din viaţă mea. Am ajuns acasă de la muncă, el mă aştepta cu lumânări aprinse. M-a scos la restaurant, unde am mâncat grozav şi am băut şampanie. Am venit acasă pe jos, într-o plimbare romantică, ne-am iubit o oră întreagă şi apoi încă o oră am stat la poveşti, ca pe vremuri.

VARIANTA LUI

Cei doi soţi, povestind despre seară precedentă:
– Aseară a fost super! Am ajuns acasă de la cârciumă, rupt de foame. Am ras nişte sarmale extraordinare făcute de nevastă-mea, i-am tras-o iute să mă descarc şi am adormit ca un prunc !!
Celălalt:
– Nu-mi aminti de seara de ieri!!
Ajung rupt de oboseală acasă, siguranţele arse. Aprind nişte lumânări, să văd ceva. Vine nevastă-mea, îi zic să încălzească mâncarea, dar cuptorul electric nu mergea. O scot la restaurant, şi mâncăm ceva, dar ea îşi comandă şi şampanie. Rămân fără bani de taxi, aşa că la toată oboseala mea, mergem pe jos vreo oră până acasă. Acolo, are chef de nebunii, dar la nervii pe care-i am, eu nu am chef de nimic. Se chinuie şi mă mangaie vreo oră până reuşeşte ceva. Şi colac peste pupăză, după aia a trebuit s-o mai ascult încă o oră cum şi-a petrecut ea căcatul asta de zi la lucru !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *