Topul celor mai dorite 50 de femei din Romania

Am gasit din intamplare Topul celor mai dorite 50 de femei din Romania. Va prezint mai jos un fel de Top 6, respectiv pozitiile topului MenCity, din 10 in 10.Locul 1 (1) – Monica Barledeanu
Monica face ce face si tot pe primul loc ajunge. Stralucitoare, stilata, sexy si, dupa cat se pare, talentata, ramane una din putinele frumuseti de la noi care reusesc mereu sa dea clasa starletelor de ocazie.
Locul 2 (10) – Ioana Ghinghina
Focoasa bruneta de la Acasa TV. Fara a avea aerul unei papusi de zahar, Ioana emana o senzualitate speciala… si ar fi putut gasi ceva mai bun.
Locul 3 (20) – Andreea Marin
Unii o iubesc, altii o detesta, dar nimeni nu poate contesta ca este una din cele mai frumoase femei din show-biz-ul romanesc.
Locul 4 (30) – Oana Ionita
Bebelusa Oana Ionita este o tanara foarte dorita si nu-i de mirare. Un corp impecabil, o figura dulce, un zambet strengaresc, ce nu-i de placut?
Locul 5 (40) – Carmen Bruma
Orice barbat ar trebui sa aiba asa o antrenoare de fitness. Nu s-ar mai vedea la plaja colacei de grasime si burti pleostite! Si, o calitate rara la o femeie, se poate discuta cu ea despre sport. Ce-ti poti dori mai mult?
Locul 6 (50) – Ana Maria Ferent
Dramele personale (divortul, pierderea sarcinii) pe care le-a trait in ultima perioada au distras atentia publicului de la faptul ca a fost, si inca este, una dintre cele mai dorite femei din Bucuresti.

Imaginile si textele preluate de pe http://www.mencity.ro/, unde puteti vizualiza si topul complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *