TMF Yearmix 2009

A mai trecut un an şi, conform tradiţiei, TMF a scos un nou Yearmix, de data asta realizat de Stephanie Cassandra. Video-ul durează un pic peste 90 de minute şi este împărţit în 4 părţi. Găsiţi mai jos lista melodiilor care au intrat anul acesta în Yearmix (UPDATE : şi puteţi viziona şi videoclipul.). Şi felicitări Innei, care e în partea a 4-a cu piesa HOT ;-)

Lista melodiilor :

Partea 1

Lady Gaga – Eh Eh
Robbie Williams – Bodies
50 Cent – Get Up
Ironik – Tiny Dancer
Diggy Dexx – Slaap Lekker
Aleshia Dixon – The Boy Does Nothing
Beyonce – Single Ladies
Caro Emerald – Back It Up
Esmee Denters – Admit It
Ida Corr – Ride My Tempo
Lady Gaga – Love Game
Britney Spears – Circus
Jordin Sparks – SOS
Pixie Lott – Mama Do
Dizzee Rascall – Dirtee Cash
Crookers – Put Your Hands On Me
Dizzee Rascal – Holiday
Timmy Vegas – Another Dimension
Lady Gaga – Paparazzi
Tinchy Stryder – Number One
Beyonce – Sweet Dreams
Ke$ha – Tik Tok
Sugababes – Get Sexy
Lady Gaga – Poker Face
Shakira – She Wolf
Pink – Sober

Partea a 2-a

Pittbull – Hotel Room Service
RIO – After The Love
Quintino – Heaven
Daniel Bovie – Love Me
Beyonce – If I Were A Boy
Michael Jackson Tribute – Black Or White
Michael Jackson Tribute – Don’t Stop Till You Get Enough
Michael Jackson Tribute – Jam
Fedde Le Grand – Scared Of Me
Lex Empress – Boyz
Booty Luv – Say It
Sean Kingston – Fire Burning
Cidona & Docas – Rap Das Armas
Armand Van helden – Shake That Ass
Whitney Houston – Million Dollar Bill
Madonna – Celebration
Miley Cyrus – I See You Again
Agnes – Release Me
Rishi Bass – Why
Madcon – Liar
Cascada – Fever
Cascada – Evacuate The Dancefloor
Pitbull – I Know You Want Me
Big Ali – Hit The Floor

Partea a 3-a

Michael Mind – Lov’s Gonna Get You
De Bos – On The Run
Dj Rebel – Never Alone
Chuckie & Fao – Let The Bass Kick In Miami
Britney Spears – 3
Hardwell – Feel So High
Funkerman – Remember Me
Kevin Rudolph – Let It Rock
Rex The Dogg – Bubblicious
Madonna – Celebration
Eva Simons – Silly Boy
Basic Element – Touch You Right Now
Sunclub – Tete
Star Pilots – In The Heat Of The Night
Delerium – Silence
Sunloverz – Now That We Found Love
Dj Jean – Play That Beat
Rudenko – Everybody
Ferry Corsten – We Belong
Dim Chris – Self Control
Armin van Buuren – Unforgivable
David Guetta – Sexy Bitch
Sidney Samson – Riverside
Taylor Swift – You Belong With Me
Dolce & Alex Muller – When The Beat Goes Boom
Fedde Le Grand – Let Me Be Real
Abby – Boys
Kristina Debarge – Goodbye

Partea a 4-a

Inna – Hot
gregor Salto – Lambada3000
Groovewatchers – Sexy Girl
Robert Abigail – Merngue
AnnaGrace – Let The Feeling Go
David Guetta – Everytime We Touch
Sidney Samson – Let’s Go
Kid Cudi – Day ‘n Night
Armand van Helden – Anyway
Cobra Starship – Good Girls Go bad
Tiesto & The Sneaky Sound System – I Will Be Here
Yanou – Brighter Day
September – Can’t Get Over
cascada – Because The Night
Katy Perry – Waking Up In Vegas
Black Eyed Peas – Boom Boom Pow
Bob Sinclar – Lala Song
Bob Sinclar – Peace Song
Flo Rida – Sugar
David Guetta ft Kelly Rowland – When Love Takes Over
Black Eyed Peas – I Got A Feeling
Lasgo – Gone
Lasgo – Lost
The Prodigy – Take Me To The Hospital
Dash Berlin – Waitin’
Metrostation – Shake It
Milk Inc – Black Out
Basshunter – I Miss You
Mando Dio – Dance With Somebody
The Opposites – Broodje Bakpao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *