Pentru noi

Pentru adultii pseudo-intelecto-neuro-hipohondri…. adica noi…

Se spune ca in fiecare zi trebuie sa mananci un mar pentru fier si o banana pentru potasiu.
De asemenea o portocala pentru vitamina C, o jumatate pepene galben pentru a imbunatati digestia si o cana de ceai verde, fara zahar, pentru a preveni diabetul..!
In fiecare zi trebuie sa bei doi litri de apa (si apoi sa astepti timp dublu decat timpul pe care ti l-a luat ca sa-i bei ).
In fiecare zi trebuie sa mananci Activia sau iaurt, pentru a avea “L.Cassei Defensis”, care nu stie nimeni ce este, dar se pare ca, daca nu bei un iaurt si jumatate in fiecare zi, incepi sa vezi lumea cam tulbure.
In fiecare zi o aspirina, pentru a preveni infarctul, si un pahar de vin negru, pentru acelas lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos. Si unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era.
Daca le bei pe toate impreuna, chiar si daca faci congestie, nu te mai preocupa si probabil nici nu te mai intereseaza.
Zilnic trebuie sa mananci fibre. Multe, foarte multe fibre. Trebuie sa faci intre 4 si 6 feluri zilnic, usoare, fara sa uiti sa mesteci de 100 de ori fiecare inghititura.
Facand un mic calcul, doar pentru a manca, iti ia cam 5 ore.
Ah, dupa fiecare mancare trebuie sa te speli pe dinti, adica: dupa Activia si fibre, dintii, dupa banana,dintii, dupa mar, dintii…si asa, daca ai dinti, fara sa uiti sa folosesti ata dentara, sa-ti masezi gingiile si sa iei o sorbitura de Plax…
(Mai bine umple cada si pune muzica, pentru ca intre apa, fibra si dinti, iti vei petrece cateva ore aici).
Daca dormi 8 ore si lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosesti pentru mancare, fac 21.
Iti raman 3, in care intotdeauna se poate intampla ceva imprevizibil . Dupa statistici, ne uitam 3 ore zilnic la televizor.
Ei bine, deja nu se poate, pentru ca in fiecare zi trebuie sa mergi cel putin o jumatate de ora (adica sa te intorci dupa 15 minute, ca altfel dupa o jumatate de ora se face o ora de mers).
Si trebuie sa-ti pastrezi prieteniile, pentru ca sunt ca plantele: trebuie udate zilnic. Si cand pleci in vacanta, la fel.
Pe langa asta, trebuie sa fii bine informat, asa ca trebuie sa citesti cel putin doua ziare si anumite articole din reviste zilnic, pentru a compara informatia.
Ah!, trebuie sa faci sex zilnic, dar fara sa ajungi sa fie o rutina: trebuie sa fii inventiv, creativ, sa reinnoiesti seductia.
Asta ia timp; si sa nu mai nu mai vorbim de sexul tantric !!!(cu respect iti amintesc: dupa fiecare masa, trebuie sa-ti perii dintii !).
De asemenea trebuie sa-ti faci timp pentru curatenie, spalat rufe si vase, sa nu mai zic daca ai copii, caine, sau alt animal…
In fine, dupa socoteala mea, ies cam 29 de ore zilnic.
Singura posibilitate care-mi trece prin minte este sa faci mai multe lucruri deodata, de exemplu: iti faci dus cu gura deschisa, asa bei cei 2 litri de apa.
In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in gura, te duci sa faci amor (tantric) in picioare, cu perechea ta, care in treacat se uita la TV si comenteaza, in timp ce tu maturi. Ti-a ramas o mana libera? Cheama-ti prietenii. Si parintii!
Bea vinul (dupa ce iti chemi parintii va fi nevoie).
Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, in timp ce isi mananca banana cu Activia si maine schimbati. Cel putin, pentru ca deja am crescut, nu mai trebuie sa luam obligatoriul Danonino Extra Calciu in fiecare zi.

Uuuf!!! Dar daca iti raman 2 minute, retrimite asta prietenilor (pe care trebuie sa-i uzi ca pe plante), in timp ce iei o lingurita de All Bran, care face foarte bine …

Si acuma te las pentru ca intre iaurt, jumatatea de pepene, berea, primul litru de apa si a treia mancare de fibra din zi, deja nu stiu ce sa mai fac, dar am nevoie la closet urgent.

Ah, o sa profit si imi voi lua periuta de dinti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *