Grav accident rutier astazi in Brasov

Tocmai am ajuns acasa de la servici. Este ora 18 fara 10. Pe Bdul. 15 Noiembrie, chiar la intersectia cu Str. Verii, avusese de curand un grav accident rutier. Fiind la volan, nu am apucat sa vad prea multe detalii, dar erau 3 masini oprite. Politia si gloata era inca la fata locului, salvarea probabil ca tocmai plecase.

Una avariata relativ usor (comparativ cu celelalte) in partea stanga-fata, care era inca pe carosabil pe banda I, iar soferul completa disperat la declaratie, alta sifonata destul de tare pe toata partea laterala dreapta si trasa pe trotuar, iar a treia infipta cu totul in stalpul de acolo, cu toata partea din fata facuta praf – capota, motor, etc.

Pot doar sa presupun ca cel infipt in stalp a provocat accidentul, venind cu viteza si infigandu-se in stalp, iar ceilalti doi incercand sa il evite s-au ciocnit unul de altul (stanga-fata, respectiv partea laterala a celeilalte masini). Probabil cel sifonat pe partea dreapta a tras de volan evitandu-l pe cel din stalp si intrand in cel cu partea din fata-stanga distrusa, mai ales ca acesta era o persoana mai in varsta, care cred ca nu conducea ca apucatul pe soselele patriei.

Sunt inca destul de socat de cum iti poate afecta viata un tampit inconstient care nu isi cunoaste limitele lui personale si/sau pe cele ale masinii la al carei volan este. Conduci linistit spre casa si intra unul in tine incercand sa il evite pe altul care merge prin oras la ore de varf cu viteze demne de pistele de incercari. Si, in cazul in care scapi fara vatamari corporale, pe langa socul suferit, intervine stresul, timpul pierdut cu declaratiile, statul cu masina in service, certurile cu societatile de asigurari, si restul problemelor aparute dupa un astfel de eveniment.

Sunt curios cine o sa fie scos vinovat si cine o sa plateasca. Pe masura ce aflu detalii le voi posta aici ca update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *