Abonamentul eMAG Genius – este pentru tine ?

Poate ati tot vazut reclamele pe Youtube si la televizor. Aflati daca abonamentul eMAG Genius este pentru voi si de ce eu il recomand.

TL:DR : Daca locuiti in București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara (si unele localitati adiacente) si faci cel putin 7 comenzi la eMAG intr-un an, abonamentul Genius este pentru tine!

Unul dintre lucrurile care imi displac cel mai mult e sa platesc aproape la fel de mult pe transport decat pe produsul in sine. Stiti voi, 24.90 lei produsul, 19 lei transportul (cu tine vorbesc IKEA !!).

O alta situatie e cea in care gasesti produsul cautat pe un site, la un pret aparent mai mic, dar la checkout cand se adauga si costul de transport descoperi ca de fapt nu iesi mai ieftin.

Ca urmare, bineinteles ca mi-am facut abonamentul eMAG Genius din clipa in care a aparut. Imi facusem un calcul simplu: la 7 comenzi facute imi recuperez banii de transport. Am dat cei 99 de lei fara sa clipesc.

De cafea, scutece, servetele, samponel e mereu nevoie asa ca, nici 6 luni mai tarziu, am facut 16 comenzi vandute si livrate de eMAG, care au beneficiat de avantajele GENIUS pe eMAG (si inca cateva la partenerii din Marketplace).
Toate livrate la easybox-ul de langa mine, la 2 blocuri distanta ! Sigur e unul si langa tine, sunt vreo 850 si numarul lor tot creste !

AVANTAJELE ABONAMENTULUI GENIUS

 • TRANSPORT GRATUIT
  Fără comandă minimă la easybox și showroom, peste 100 RON prin curier
 • LIVRARE RAPIDĂ A DOUA ZI
  Pentru comenzile prin curier până la ora 22:00, cu excepția comenzilor de Black Friday
 • GENIUS DEALS
  Oferte exclusive în fiecare săptămână.
 • RETUR GRATUIT ÎN 60 DE ZILE
  30 de zile standard + încă 30 de zile pentru membrii Genius

Daca nu ati fost deja convinsi, saptamana aceasta pe 1 an și primiti 18 luni de transport gratuit. Si, inca un mare plus, doar vineri cu ocazia Black Friday, aveti transport gratuit la easybox inclusiv la produsele din Marketplace vandute de terti !
Harta puncte ridicare Easybox Bucuresti

Ce mai asteptati ? Luati-va abonamentul GENIUS acum !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *