Preturi minime alimente

Cand ai bugetul tot mai restrans, cauti peste tot ce e mai ieftin.

Nu mai tine cu: “Eu imi fac cumparaturile in Carrefour”. Carnea de Carrefour e scumpa. Un alt dezavantaj ar fi ca acolo nu-ti da detergenti sau bere pe bonuri.

Ca si lista scurta de ce anume ne cumparam des la pret minim (n-as risca sa zic ca platesc de 10 ori diferenta daca gasiti undeva mai ieftin dar nici departe de adevar n-ar fi)-ne referim la perioada asta, inceput de iulie 2009: rosii-2.5lei-kg; castraveti-1.8 lei/kg, cirese negre fara carne 4.8 lei/kg, visine-2.5 lei/kg, paine-franzela de 500g fara aditivi,feliata-1.5 lei, cartofi noi-1.2lei/kg, smantana 12% 5.6lei/kg, branza burduf-14 lei/kg, ceapa verde- 2lei/kg, unt 65%-2.5lei/kg, paste fainoase 1.5 lei/500g (la Profi, ca la Hard e deja 2 sau peste), lapte 1.5% pasteurizat-NU prodlacta-2.5 lei/kg (ca pentru ala de casa nu ne trezim sambata dimineata niciodata la timp, e la acelasi pret, proaspat muls, din fata blocului) si lista ar putea continua.

Ca si locuri de cumparaturi: Profi, Penny, Hard, Carrefour, Rapid, piata, aprozaru de pe Garii, dupa cum am drumul si dupa cum au promotie…sa nu uitam alimentara de jos, cu cas proaspat la 12 lei/kg de exemplu. Mai au si costita foarte buna, la 21.5 lei/kg, in timp ce aia de hard e la 13.5 lei/kg….

Daca ati vazut ceva ce voi luati la pret dublu, ceea ce nu e exclus deloc…mai cautati sau mai intrebati…

Ar mai fi articole de genul slanina taraneasca a carei sursa numai mama Anei o stie si o tine secret de stat…precis aveti si voi parinti care au sursele lor de bunatati, si nu vor sa auda sa ia bani de la voi pentru ele dar nici sa dezvaluie sursa; apropo, slanina a inceput sa aiba pret de bacon de Elvetia, spre 20 lei/kg…eu sub 12 lei nu prea am mai vazut…

Daca mai gasesc ceva ieftin si bun, revin cu completari…pana atunci rabdare si spor la cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *