Ganduri scurte despre emo si cocalari

Urmatoarele randuri au fost generate de reactia emo-kids-ilor in comentariile de la acest post

Emo cred ca numai cocalarii au ceva cu ei. Rockerii, hip-hoperii si restul sunt ok (cred). Toate invectivele emo-kids-ilor se indreapta spre cocalari. De ce ?

Desi ii urasc atat de tare pe cocalari, nici emo nu sunt in stare sa vorbeasca sau sa scrie corect romaneste. Consider ca gradul de cultura generala al unei persoane creste o data cu genul muzicii ascultate. E clar ca unul care asculta si apreciaza Chopin are mai multe chestii in cap decat unul care asculta Guta la telefonul mobil in fata scarii.

N-am gasit nici un comentariu decent la postul respectiv care sa ma convinga ca e ceva de capul acestor “emo”. Nici un argument logic care sa demonstreze ca acest curent si bineinteles membrii sai au anumite principii si ceva de spus. Dragi baieti si fete, daca tot vreti sa va sustineti cauza in fata lumii intregi, veniti cu alt fel de argumente decat injuraturile la adresa unui alt “curent”, respectiv cocalarii si manelele.

Cine mai incearca sa isi impuna ideile si modul de viata fara sa aduca argumente ? Va zic eu : Dictaturile si Biserica :evil:

Emo se lasa intunecati de furie si nu prea gandesc. Eram acuzat prin comentarii ca as fi cocalar si manelist. Sunt curios de unde au tras concluzia asta. Sunt curios daca a aruncat vreunul dintre ei ochii pe aici sa vada ce muzica ascult.

“Daca taceai, filozof ramaneai!” zice o vorba de-a noastra. Postul de la care a pornit toata nebunia asta (inca o data, va multumesc pentru trafic :lol: ) fusese adaugat in categoria “La Misto”, si dupa cum am precizat nu este scris de mine, fiind postat pe mai multe bloguri (cred ca aia se oftica ca n-au avut la fel de mult success). Cu toate acestea, n-a stat nici un emo sa priceapa ca “aceasta emisiune este un pamflet si trebuie luata ca atare”.

Daca la inceput eram indiferent si nu aveam nimic cu ei, acum imi displac profund, nu pentru ca stau in colturi si plang, nu pentru ca isi vopsesc unghiile si frezele in culori ciudate, nu pentru ca sunt plini de insigne, ci pentru ca nu stiu sa isi sustina cauza decat cu injuraturi si comentarii postate intr-o limba romana care imi provoaca dureri de cap incercand sa o descifrez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *