Cum a fost la deschiderea berăriei Ciucaș Brașov

După cum vă spuneam săptămâna trecută, vineri seara s-a deschis berăria Ciucaș. Evenimentul s-a bucurat de un real succes printre cetățeni și oficialitățile locale, la 10 minute după ora oficială a deschiderii nemaigăsind mese libere și, credeți-mă, loc e : peste 200 de locuri distribuite în 2 săli și 2 terase, una interioară și una exterioară. Să tot consumi bere responsabil!

La fața locului m-am întâlnit cu Victor și Manu, colegii din smbrasov.net, cu care am savurat câteva beri, în timp ce Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru ne-au gâdilat auzul în mod plăcut.
Am avut deasemenea plăcerea (mulțumesc Nico) să stăm de vorbă cu Victor Teiosanu, brand manager Ciucaș, care, printre altele, ne-a dezvăluit câte ceva din planurile de viitor ale companiei.

Legat de prețuri, cu 3 lei iei un draft, de 4 lei primești o halbă, iar 42 de lei îți fac rost de 6 cai frumoși. Cai de bere, bineînțeles. Desigur, găsiți și alte feluri de bere, vinuri și băuturi spirtoase, mici, cârnăciori, ciorbe și alte preparate, care mai de care mai gustoase și care așteaptă să fie stinse cu o bere, două, trei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *