1000 km

Am in cercul din social media tot felul de oameni care alearga, folosesc tot felul de aplicatii sa se laude sa ne arate si noua ce “fit” sunt ei, vad tot felul de locuri frumoase si BONUS : nu au burta !

Asa ca, o data cu venirea noului an, cu “rezolutiile” lui de rigoare, “ma voi schimba, voi fi mai bun, bla bla bla” m-a pus dra am zis sa incerc si eu.

Am reusit sa alerg cu chiu, cu vai, cu pauze si lacrimi (lacrimile de la frig bineinteles) fantastica distanta de 1 mila, adica 1.6 km, ca asa era setata aplicatia proaspat instalata.

Nu pot descrie in cuvinte senzatia pe care o ai dupa cateva sute de metri. E ca si cum plamanii tai au ajuns cumva in iad si necuratul ii foloseste pe post de combustibil. Plamanii tai ard si nimic nu ii poate stinge. Pe bune, te prabusesti pe o banca, tusesti si gafai de pana si batranelul se langa tine se gandeste sa-ti cedeze locul in Salvare. Ca parca ai mai multa nevoie.

Ei si acum, arz-o-ar focul, aplicatia imi propune ca “provocarea anului 2016” ghici ce ? Sa alerg 1000 de km. Nici mai mult nici mai putin.

Pai sa nu-i dai cu uninstall si aghiazma ? 2.0 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *